Laurent Pays
Laurent Pays

Managing Director
Partner

Laurent is de stichter van onze organisatie vol potentieel. Laurent kent de wereld van selectie en rekrutering als geen ander. Hij brengt expertise, leiderschap en dynamiek in Square City.  Hij zorgt dat er autonomie heerst en geeft iedereen in het bedrijf het nodige vertrouwen in het nemen van beslissingen.

Verder staat Laurent voor ondernemerschap, groei en duurzaamheid. Hij weet eerlijke en correcte observaties waar te nemen in ons groeitraject. Hierdoor kan ieder van ons team zich individueel en collectief ontwikkelen in een organisatiecultuur waar een hoge gunfactor heerst.

Zijn pittige humor zorgt voor heel veel plezier in ons werk.

T: +32 3 600 79 71

Niels Pinxteren
Niels Pinxteren

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER
PARTNER

 

Niels is onze spring in ’t veld. Bij Square City is hij een rots in de branding. Hij is zijn carrière bij ons begonnen in de zomer van 2017 en intussen heeft hij vele professionele, maar hechte relaties opgebouwd, zowel met klanten als met kandidaten. Hij groeide door de jaren van consultant naar de verantwoordelijke voor ons business development en is hij partner geworden van ons bedrijf.

Als master in de psychologie combineert hij zijn mensgerichtheid met sterke adviezen. Een mopje van tijd tot tijd is hem niet vreemd, maar hij weet steeds zijn focus te bewaren.

Een leuk weetje: bij goed nieuws laat Niels zijn beste dansmoves zien, wat “The City” vrolijk en levendig houdt!

T: +32 3 600 79 73

Mella Pieper
Mella Pieper

BUSINESS DIRECTOR SQUARE CITY
PARTNER

Mella startte haar carrière binnen werving en selectie. In haar rollen als Consultant, maar ook als HR Consultant bij grote internationale bedrijven, heeft ze een netwerk van expertise, professionals en partners weten opbouwen. Naast haar HR-ervaring heeft ze ook succesvol een start-up gelanceerd in marketing en communicatie. Dit was het momentum voor deze mama van 2 om al die kennis bij SQUARE CITY in te zetten als verantwoordelijke van het Office-segment.  Vandaag is ze Director van het SQUARE CITY-merk.

Ze wordt gekenmerkt als een onderneemster die teams, projecten en bedrijven in de juiste richting weet te sturen. Komt daarbij dat ze dit weet te combineren met een heerlijke vorm van humor en zelfrelativering.

T: +32 3 600 79 81

Lien Floor
Lien Floor

BUSINESS MANAGER LOGISTICS

 

Lien is sinds oktober 2020 aan boord bij Square City. Haar master in HRM maakt dat zij mensen goed kan inschatten, de juiste linken kan leggen om de perfecte match te vinden en kandidaten en partners op één lijn kan brengen. Haar sociale en positieve karakter, maakt dat zij een plezier is om mee te communiceren.

Lien haar luisterend oor, haar ondernemend karakter en grote glimlach, maakt dat zij de ideale toevoeging is aan ons team. Haar focus is doelgericht en samen met haar team van consultants neemt ze verantwoordelijkheid in de logistieke sector.

T: +32 3 600 79 72

Nicolas De Bie
Nicolas De Bie

BUSINESS MANAGER LOGISTICS

 

Sinds mei 2021 werkt Nicolas bij Square City. Na een lange carrière in de logistieke sector, was hij klaar om met die bagage aan een nieuw avontuur te beginnen. Hij zocht naar een nieuwe uitdaging met mensen, een job om oplossingen te bieden, met doelstellingen en binnen een groeiend bedrijf. Tijdens ons interview was het al snel: check, check, check en check!

Nicolas’ ruime kennis van de Supply Chain is dan ook een troef om onze partners goed te kunnen ondersteunen in hun zoektocht naar talent. En samen met zijn team helpt hij om de juiste kandidaten te detecteren voor onze openstaande vacatures. Hij begrijpt de logistieke sector als geen ander.

Achter zijn sympathieke glimlach schuilt een bruisende professional, een “connoisseur” van het goede leven en een trotse jonge vader.

T: +32 3 600 79 74

Thijs Vermeer
Thijs Vermeer

Business Consultant Logistics

Thijs startte als leergierige stagiair in 2021. Na een succesvolle opleiding bij ons en zijn bachelor KMO management op zak, voelde hij de passie voor recruitment, hij is dan ook ineens gebleven na zijn stage.  Vanaf dag 1 waren wij en onze partners verkocht aan zijn positieve ingesteldheid, zijn motiverend karakter naar zichzelf en anderen toe. Als Business Consultant Logistics legt hij snel de spontane link tussen kandidaat en werkgever.

Thijs heeft niet één passie, maar meerdere! Hij kan een kampvuur laten branden als geen ander, weet als de beste mensen samen te krijgen voor fijne momenten samen. Verder reist hij graag en zit gemakkelijk drie keer per week in de fitness om al die energie kwijt te geraken (of op te laden).

T: +32 3 600 79 78

Bram Derboven
Bram Derboven

BUSINESS CONSULTANT LOGISTICS

Op één van de talrijke jobbeurzen waar SQUARE CITY aanwezig was, toonde Bram een opmerkelijk grote interesse in ons bedrijf. Als laatstejaarsstudent Marketing wilde hij zijn commerciële skills verder ontwikkelen in combinatie met het samenwerken met en voor mensen. Voor Bram zijn hogere studies aanvatte heeft hij een tijdje gewerkt binnen de supply chain.  Deze super-interessante combo klonk ons als muziek in de oren.

Social media, grafisch ontwerp en IT hebben geen geheimen voor hem.  Deze levensgenieter houdt van intens sporten, goed eten en reizen. We mogen hem om drie uur ’s ochtends wakker maken voor een trippel Karmeliet.

 

 

T: +32 3 600 79 75

Tim Lauwers
TIM LAUWERS

BUSINESS CONSULTANT OFFICE

Tim startte in april 2022 binnen team Office. Met zijn ondernemende spirit, zijn bachelor Business en Ondernemen en een eerste recruitment-ervaring, stelt Tim zijn expertise en know-how ten dienste van onze klanten. Hij gaat voor hen én met hen op zoek naar de ideale match op vacatures binnen administratie, finance, HR, marketing en sales.

 

Met de komst van Tim zien de collega’s er van af nu nòg piekfijner uit : Tim is immers in zijn vrije tijd kapper en barbier. No more bad hair days bij SQUARE CITY!

T: +32 3 600 79 86

LISA JANSSENS
LISA JANSSENS

BUSINESS CONSULTANT OFFICE

 

Lisa begon in 2021 als stagiaire bij SQUARE CITY, toen ze deze stage succesvol had afgerond bleeft ze bij ons werken als jobstudent. Door de maanden heen leerde ze de rekruteringswereld door en door kennen. In juni 2022 is deze jonge professional afgestudeerd en sindsdien zet ze fulltime haar HR- en psychologische skills in om onze partners en kandidaten op één lijn te krijgen.

 

Haar vastberadenheid en haar verfrissende kritische humor helpen haar om -samen met haar collega’s- een succes te maken van onze Office-specialisatie.

T. +32 3 600 79 85

Lily Tijink
Lily Tijink

BUSINESS CONSULTANT OFFICE

 

Binnen het team van Office voegde Lily zich in september 2022 met veel enthousiasme en gedrevenheid toe. Lily zal zich als echte go-getter mee achter de ontwikkeling van onze Office divisie zetten. Ze zal vanuit haar positie mee de 1-on-1 match maken tussen kandidaat en partner. Hiervoor valt Lily terug op haar uitstekende communicatieve vaardigheden. Wist je trouwens dat Lily 5 jaar in Engeland studeerde?

 

Lily’s enthousiasme en levendigheid zorgt voor een bruisend vat van plezier en professionaliteit binnen de City!

T. +32 3 600 79 89