Laurent Pays
Laurent Pays

Managing Director / Founder

Niels over Laurent: “Laurent is de stichter van onze ‘super’-organisatie vol potentieel. Laurent kent de wereld van selectie en rekrutering als geen ander. Hij brengt expertise, leiderschap en dynamiek in Square City.  Hij zorgt dat er autonomie heerst en geeft iedereen in het bedrijf het nodige vertrouwen in het nemen van beslissingen.

Verder staat Laurent voor ondernemerschap, groei en duurzaamheid. Hij weet eerlijke en correcte observaties waar te nemen in ons groeitraject. Hierdoor kan ieder van ons team zich individueel en collectief ontwikkelen in een organisatiecultuur waar een hoge gunfactor heerst.

Zijn pittige humor zorgt voor heel veel plezier in ons werk.”

T: +32 3 600 79 71

Niels Pinxteren
Niels Pinxteren

Managing Partner

Matijas over Niels: “Niels is onze spring in ’t veld. Bij Square City is hij een ware rots in de branding. Hij is zijn carrière bij ons begonnen in de zomer van 2017 en intussen heeft hij vele professionele, maar hechte relaties opgebouwd, zowel met klanten als met kandidaten.

Als master in de psychologie combineert hij zijn mensgerichtheid met sterke adviezen. Een mopje van tijd tot tijd is hem niet vreemd, maar hij weet steeds zijn focus te bewaren en is een zeer harde werker.

Een leuk weetje: bij goed nieuws laat Niels zijn beste dansmoves zien, wat “The City” vrolijk en levendig houdt!”

T: +32 3 600 79 73

Matijas Milakovic
Matijas Milakovic

(SUPER)TALENT CONSULTANT

Niels over Matijas: “Matijas heeft ons team vervoegd in februari 2019. Hij is afgestudeerd als Bachelor in Logistiek Management en heeft een eerste werkervaring als ‘Forwarding Agent’ achter de rug. Hij zocht naar een commerciële uitdaging op de arbeidsmarkt, waar er oog was voor mens en resultaat. Matijas zijn specifieke vakkennis creëert een meerwaarde om een connectie te maken met klant en kandidaat. Hierdoor kan hij snel inspelen op de wederzijdse noden en slaagt hij er snel in om mensen mee te krijgen in zijn verhaal.

Verder onderscheidt hij zich door zijn charismatische, luistervaardige en empathische aanpak. Leuk weetje: Hij vertoont sterke gelijkenissen met Matthias Schoenaerts”

+32 3 600 79 77

Vincent Slaets
Vincent Slaets

(SUPER)TALENT CONSULTANT

Niels over Vincent: “Vincent is een ervaren specialist in rekruteringscommunicatie. Hij heeft ons team in september 2019 vervoegd. Als toegepast psycholoog en adviseur qua persoonlijkheid, vormt hij een sluitende meerwaarde op ons bestaand team. Met zijn commerciële ervaring en detail voor het schrijven van vacatureteksten, slaagt hij er snel in om logistiek talent te rekruteren na een intense opleiding en inzichten in de sector.

Verder staat Vincent voor betrouwbaarheid, loyaliteit en smeedt hij graag relaties voor het leven. Echter, de leukste anekdotes over hem zijn niet voor publicatie vatbaar.”

T: +32 3 600 79 72

Demi Chiodi
Demi Chiodi

(super)Talent Consultant

Laurent over Demi: “De passie voor de logistiek en supply chain heeft Demi via de paplepel meegekregen. Als dochter van de nummer 2 en Operationeel Directeur van één van de grootste forwarding bedrijven in Antwerpen was de link snel gemaakt.  Demi heeft de voorbije jaren bij grote logistieke bedrijven gewerkt in commerciële rollen waar haar expertise verder kon groeien.  Haar passie voor de sector en haar interesse in mensen brachten haar in contact met Square City. Voortaan ziet ze het als haar missie en doel om voor de sector een meerwaarde te bieden in het zoeken van de juiste match.

Een leuk weetje over Demi? Het werd ons al heel snel duidelijk toen ze bij ons aan boord kwam, dat ze in het verleden meermaals de driver was in het organiseren van bedrijfsuitjes en -feestjes.”

+32 3 600 79 76