Laurent Pays
Laurent Pays

Managing Director / Founder

Niels over Laurent: “Laurent is de stichter van onze ‘super’-organisatie vol potentieel. Laurent kent de wereld van selectie en rekrutering als geen ander. Hij brengt expertise, leiderschap en dynamiek in Square City.  Hij zorgt dat er autonomie heerst en geeft iedereen in het bedrijf het nodige vertrouwen in het nemen van beslissingen.

Verder staat Laurent voor ondernemerschap, groei en duurzaamheid. Hij weet eerlijke en correcte observaties waar te nemen in ons groeitraject. Hierdoor kan ieder van ons team zich individueel en collectief ontwikkelen in een organisatiecultuur waar een hoge gunfactor heerst.

Zijn pittige humor zorgt voor heel veel plezier in ons werk.”

T: +32 3 600 79 71

Niels Pinxteren
Niels Pinxteren

Managing Partner

Matijas over Niels: “Niels is onze spring in ’t veld. Bij Square City is hij een ware rots in de branding. Hij is zijn carrière bij ons begonnen in de zomer van 2017 en intussen heeft hij vele professionele, maar hechte relaties opgebouwd, zowel met klanten als met kandidaten.

Als master in de psychologie combineert hij zijn mensgerichtheid met sterke adviezen. Een mopje van tijd tot tijd is hem niet vreemd, maar hij weet steeds zijn focus te bewaren en is een zeer harde werker.

Een leuk weetje: bij goed nieuws laat Niels zijn beste dansmoves zien, wat “The City” vrolijk en levendig houdt!”

T: +32 3 600 79 73

Matijas Milakovic
Matijas Milakovic

(SUPER)TALENT CONSULTANT

Niels over Matijas: “Matijas heeft ons team vervoegd in februari 2019. Hij is afgestudeerd als Bachelor in Logistiek Management en heeft een eerste werkervaring als ‘Forwarding Agent’ achter de rug. Hij zocht naar een commerciële uitdaging op de arbeidsmarkt, waar er oog was voor mens en resultaat. Matijas zijn specifieke vakkennis creëert een meerwaarde om een connectie te maken met klant en kandidaat. Hierdoor kan hij snel inspelen op de wederzijdse noden en slaagt hij er snel in om mensen mee te krijgen in zijn verhaal.

Verder onderscheidt hij zich door zijn charismatische, luistervaardige en empathische aanpak. Leuk weetje: Hij vertoont sterke gelijkenissen met Matthias Schoenaerts”

T +32 3 600 79 77

Annabelle Maes
Annabelle Maes

(super)Talent Consultant

Laurent over Annabelle: “Annabelle is sinds september 2018 één van onze vaste waarden.  Eind 2019 tot begin 2020 is ze 7 maanden gaan reizen in Zuidoost-Azië en met al die nieuwe levenservaring op zak is ze een nog straffere collega geworden.

Annabelle’s positieve ingesteldheid brengt energie bij al haar collega’s. Een energie die ze uitstraalt naar haar klanten en kandidaten. Onbevreesd, direct en altijd optimistisch zal ze haar klanten en kandidaten een uitstekende service bieden door steeds het beste van zichzelf te geven.

Op het hockeyveld komt bij Annabelle het competitiebeest naar boven!”

T: +32 3 600 79 75

Lien Floor
Lien Floor

(SUPER)TALENT CONSULTANT

Annabelle over Lien: “Lien is sinds oktober 2020 aan boord bij Square City. Haar master in HRM maakt dat zij mensen goed kan inschatten, de juiste linken kan leggen om de perfecte match te vinden en kandidaten en partners op één lijn kan brengen. Haar sociale en positieve karakter, maakt dat zij een plezier is om mee te communiceren. Vanaf vandaag zal zij verder als Talent Consultant bij Square City haar kennis en ervaringen – all the way – verder kunnen ontwikkelen.

Lien haar luisterend oor, haar ondernemend karakter en grote glimlach, maakt dat zij de ideale toevoeging is aan ons team.

Maar let wel op! Onder haar lieve glimlach schuilt een doorzetter die recht op haar doel afgaat. Geloof je ons niet? Kom dan zeker eens op zondag naar haar hockeymatch kijken.”

T: +32 3 600 79 72

Nicolas De Bie
Nicolas De Bie

(SUPER)TALENT CONSULTANT

Laurent over Nicolas: “Sinds mei 2021 werkt Nicolas bij Square City. Na een lange carrière in de logistieke sector, was hij klaar om met die bagage aan een nieuw avontuur te beginnen. Hij zocht naar een nieuwe uitdaging met mensen, een job om oplossingen te bieden, met doelstellingen en binnen een groeiend bedrijf. Tijdens ons interview was het al snel: check, check, check en check!

Nicolas’ ruime kennis van de Supply Chain is dan ook een troef om onze partners goed te kunnen ondersteunen in hun zoektocht naar talent. En het helpt om de juiste kandidaten te detecteren voor onze openstaande vacatures. Hij begrijpt de logistieke sector als geen ander.

Achter zijn sympathieke glimlach schuilt een bruisende professional, een “connoisseur” van het goede leven en een trotse jonge vader.”

T: +32 3 600 79 74