sinds 2012 een vaste hr-partner

Onze Business Consultants zijn ervaren of getraind in een specifiek vakgebied. Een team heeft ervaring binnen logistics & supply chain, een ander heeft de knowhow binnen office, Finance, HR & ondersteunende diensten. Verder hebben wij een pool van talent binnen Engineering.

Onze gespecialiseerde consultants werken uitsluitend met deze profielen, en hebben een breed netwerk uitgebouwd van high potentials op zoek naar een volgende uitdaging. Zij spreken uw en hun taal.

Werving & Selectie

Het vast aanwerven van uw nieuwe professional en management wilt u efficiënt laten gebeuren. Bij ons vertrouwt u uw dossier toe aan één contactpersoon die uw sector kent.

Project Sourcing

Met ons uitgebreid netwerk van interim managers en consultants laten wij uw projecten van korte en middellange duur slagen door uw groei te “staffen” met de juiste competenties.

Assessment Centers

Een persoonlijkheidstest aangevuld met een op maat gemaakt ontwikkelingsgericht assessment center onder toezicht van een erkend psycholoog om het juiste talent te plaatsen.

Een dienst op maat voor Senior Management

Executives by SQUARE CITY gaat nog een stap verder: een op maat gemaakte, dedicated search door onze meest ervaren consultants, speciaal voor onze klanten die op zoek zijn naar managers, executives en C-level profielen.

Diepgaande screenings, uitgebreide persoonlijkheids- en competentieanalyses en assessments op maat. De kwaliteit, toewijding en resultaten die u van SQUARE CITY gewend bent, op een dieper niveau - van vaste selectie tot interim management.

Het Logistics team van SQUARE CITY legt de focus op producerende bedrijven met hun eigen supply chain proces, maar evengoed zijn wij thuis in de staffing van logistieke toeleveranciers.

Voor diverse sectoren heeft SQUARE CITY Office een interessant pallet van doorwinterde selectiemethodes ontwikkeld om op zoek te gaan naar unieke office talenten.

Binnen diverse uitdagende projecten heeft SQUARE CITY Engineering oplossingen voor zeer gespecialiseerd technisch talent gaande van graduaten tot bachelors en masters.