VOOR werkgevers

Sinds 2012 is SQUARE CITY een HR-partner voor de in- en doorstroom van uitzonderlijk talent.  Door de jaren heen zijn wij van een lokale speler gegroeid naar een sterke KMO met Antwerpse roots.

Onze Business Consultants zijn ervaren of getraind in een specifiek vakgebied. Een team heeft ervaring binnen logistics & supply chain, een ander heeft de knowhow binnen office, Finance, HR & ondersteunende diensten. Verder hebben wij een pool van talent binnen Engineering.

Onze gespecialiseerde consultants werken uitsluitend met deze profielen, en hebben een breed netwerk uitgebouwd van high potentials op zoek naar een volgende uitdaging. Zij spreken uw en hun taal.

Werving & selectie

Het vast aanwerven van uw nieuwe professional en management wilt u efficiënt laten gebeuren. Bij ons vertrouwt u uw dossier toe aan één contactpersoon die uw sector kent.

project sourcing

Met ons uitgebreid netwerk van interim managers en consultants laten wij uw projecten van korte en middellange duur slagen door uw groei te "staffen" met de juiste competenties.

assessments

Een persoonlijkheidstest aangevuld met een op maat gemaakt ontwikkelingsgericht assessment center onder leiding van een erkend psycholoog om het juiste talent te plaatsen.