Door Square City is het allemaal heel snel gegaan

Ik ben eerder toevallig bij Square City terechtgekomen aangezien ik niet echt actief op zoek was naar een nieuwe job, maar door Square City is het allemaal heel snel gegaan. Nadat ik op een zondag op één van hun vacatures gereageerd had werd ik de dag erna om 9u reeds gecontacteerd.

Aangezien ik toen nog een vaste job voor reeds 21 jaar had kon ik niet veel zeggen en werd ik ’s avonds teruggebeld.  Toen werd er een afspraak gemaakt om eens langs hun kantoor te komen en dan is de bal aan het rollen gegaan.  Ik kreeg verschillende bedrijven voorgeschoteld waar ik dan zelf mocht beslissen of ik er een gesprek mee wou of niet. Ik ben in totaal bij 3 bedrijven geweest en na nog geen 2 maanden had ik een nieuw vast contract in handen. Ik ben heel tevreden van de aanpak van Square City, het zijn allemaal toffe mensen die je een goed gevoel geven en die er alles aan doen om zo snel mogelijk een nieuwe job voor je te vinden. Alles gebeurt heel discreet en heel correct.

Als je op zoek bent naar een nieuwe job dan is Square City een echte aanrader.